har det bra!


Fannyvanligt inlagg!



Valdigt fint vader i Berlin maste jag saga.



Vagen till Beachen- Kata Beach



Kata Beach by night



Obligatoriskt pa pubrundan- fyra-i-rad



Festival for att fira att regnsasongen ar over, det betyder lycka att skicka ivag dem (Chinag Mai)



Sa fint i Chinag Mai!

Mormor!

Tack for pengarna du smog till mig, ops nu sag morfar ;)
De rackte till en eladapter och en fanig vaska som man har innanfor trojjan med pass osv i, har den hela tiden nu!

Tack, tack.

Chiang Mai

Har hittat hem. Phuket overexploatering och massa, massa tursiter ar inte helt min grej, men har. sa mysigt, visst ar det turister, men det ar inte byggt for att passa dem.
Det ar supermysigt, som man kan tanka sig en orientalisk stad.

Igar pa var barrunda - ni kommer ihag de svenska killarna jag attackerade? var det liet roligt, pa varje stalle ni kom till gar de oss tva fyra-i-rad-spel, kul grej.

Hur som, har ar det festival, de lagger ut lotusblommor pa vattnet och sander upp luftballonger av silkespapper, jattefint!

Pa sondagmorgon aker jag ut i djungeln till elefanetrna och dar finns inte internet, ni far helt enkelt vanta!

Sista dagen i Kata Beach

Igar trottnade jag pa att ata yoghurt och banan pa rummert (ar ju sa trakigt att ata sjalv ute!) sa jag haffade tag i tva killar i 20ars aldern som jag horde pratade om vart de skulle ata.

Mycket trevligt blev det, forst indiskt och en massa prat om resorna sen en liten barrunda.

Annars ar det mycket sol, harligt. Tog massage pa stranden i gar, det var fint!

Vantar nu pa min minibuss som ska ta mig till flygplatsen och sen vidare till elefantparken men ett litet stopp i Chinag  Mai, eller det ar sa jag hoppas for nu har elefantgrejjen borjat strula, men det blir som det blir. Annars tar jag forsta basta flyg/tag/buss mot Kambodja eller Laos och moter upp E.

inget nytt under himmlen

laser, strovar, koper mat nar jag ar hungrig, vatten nar jag ar torstig och tanker att man kan vara ensam pa sammre stallen! gladjer mig dock valdigt mycket over Chiang Mai och dagarna i djugeln med elefanter.


Kata Beach

17 november Kata Beach

Vad samtal fran tva fina kan gora sa mycket. Har kannt mig riktigt ynklig och ensammen har. Efter en lang, lang flyg med lang, lang vantan och skrikande kolikbarn pa flyget maddejag sadar. och sa alla som pronglar pa en taxi och hotell gor att jag kanner mig lurad. Ett latt byte.

Oro i kroppen och turistmage, botat av internettid och tank, allt loser sig Vi fuckar livet, Andrea sa kom jag fram, utan att betala allt for mycket, till en skon sang och frasch toalett. (som jag iof egenhandigt fick laga men det ar en annan historia)

Efter Imodium, vattskeersattning och somn gick jag en tur och kan bara konstatera att det ar nog lika bra for er novemberslaskare dar hemma att internett ar sa langsamt att det inte funkar. Haha.

Jag gick en svang langs affarsstraken och sen satte jag mig med Allan (Hundraaringen som rymde ar en fantastisk bok) och njot av kvallsaktiviterna pa stranden, alla batar skulle upp.

I morgon flyttar jag till ett annat, lite billigare stalle pa Kata Beach och pa Lordag flyger jag till Chang Mai och pa Mandag borjar mitt aventyr i djungeln! Exiting.


Bye Bye Novemberslask

Huvudet snurrar av allt som ska med och vad har jag glömt och förlåt att jag inte haft fokus att prata med er, kommer ångra mig bittert när jag sitter och väntar på flyget i Berlin mellan 08-15 och då tänka en massa saker som jag skulle ha sagt/ gjort/ fixat, men what tha heck.
Har lyckats boka hemresa också, känns skönt att ha det betalt och fixat också, så den 5:e januari landar jag i Götet igen, gott. Sen väntar jobb.
Nu ska jag se Halv åtta hos mig och Ung och Bortskämd, innan det är dags att sova.
Bilen går 04.30 från oss. Yes!
(sen får det som är glömt vara glömt pch resten löser sig!)
Morfars kommentar: Herregud, ni pratar om Asienresor som att åka spårvagn.

nej

det känns inte jobbigt att lämna den blöta skurtrasan som ligger över Sverige.
Och trotts tappra försök från snälla J har jag inte funnit några khckifärgade friluftsbyxor med praktiska fickor och avtagbara ben, det blev ett par till leggins, för det kan man aldrig ha för många av.
Nej, boende är inte fixat, finns inga planer väl där mer än lite diffusa tankar om elefantarbete och sol. Mest vill jag nog bara stressa ner, hitta något slags lugn och ha det fint.
Hej!

På begäran; Resan i bilder.

(Klicka på bilderna för att få dem i full storlek)
Tunnelbanan i Moskva,
Vår hållplats i Moskva, Izmaylanskaya
Rödatorget
Röda Torget
Kupén
Vår Kupé
Efterlängtad paus
Efterlängtad frisk luft.
Vodkaprövning- Check
Vodkaprövning- Check
Bajkalsjön
Bajkalsjön
Tåget
Harmoni
Utsikt
Campingen
Campet i Mongoliet
Älska
Kina
Tunnlar och broar i Kina
det var fler än vi som tänkt besöka muren denna dag
Trångt på muren
Muren
Muren
Sommarpalatset
Sommarpalatset
Sommarpalatset
Igen
Matmat mumms.
Matmat mumms!
Typ så. Fast massa underbara människor och skratt. Yes.

nu har det varit tyst ett tag...

Men på tisdag lyfter planet till Thailand.
Där väntar ö-luff runt Phuket, tempel, massage och volontärarbete med elefanter; http://www.elephantnaturepark.org/volunteer/journeytofreedom/karenvolninfo_it.htm
Gott är det.

RSS 2.0